„Preasfintia Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea a vizitat saptamâna trecuta compania de lumânari ARDDOR D-LUXE, companie care a luat nastere în urma unui proiect, initiat de Asociatia Caritas Eparhial Oradea, în parteneriat cu SC Public Euconsulting SRL – „Implicare activa pentru dezvoltare comunitara”, finantat prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
ARDDOR D-LUXE este o companie de productie lumânari, nou înfiintata în judetul Bihor.
Lumânarile realizate sunt din cele mai diverse modele, de la lumânari pentru biserica pâna la lumânari tematice, pentru evenimente deosebite: Nunta, Botez, Paste, Craciun, Arta/Cadou.
De asemenea, compania produce si candele de diferite marimi la preturi extraordinar de mici în comparatie cu modele similare importate de catre comerciantii locali si nationali!
Prin achizitionarea produselor companiei ARDDOR D-LUXE vom sustine economia româneasca!
Aici, la ARDDOR D-LUXE timpul parca sta în loc, arta se îmbina într-un mod extraordinar cu munca, rezultatul fiind unul absolut fantastic, lumânari unice, finisaje precise si culori pe masura. De la lumânari în forma de iepurasi, special gatiti în straie de Paste pâna la opere de arta atent aurite, demne sa transfigureze iubirea lui Brancusi fata de tot ceea ce este autentic, national/românesc … si nu în ultimul rând, lumânarile pentru biserica, atent faurite în diferite culori si marimi, în concordanta cu solicitarile primite!

Lumânarile produse se vând atât en-detail cât si en-gross.
Oferta este vizibila în cadrul site-ului www.arddor.ro si a paginii de facebook: https://www.facebook.com/Arddor-D-Luxe
Pentru comenzi: 0728.974.878 sau comenzi@arddor.ro

Compania se adreseaza si resseler-ilor de tip: supermarket, hipermarket, magazine de suveniruri, magazine de decoratiuni/mobila si aranjamente interioare, hoteluri, florarii, centre welness&spa, centre turistice/muzeale, etc. pentru revanzare si decor, cautând colaboratori în toata tara si în strainatate!

Echipa ARDDOR este la dispozitia dumneavoastra prin crearea unei atmosfere extraordinare prin miros, culoare si buna dispozitie, dezvoltam simturile legate de relaxare si stare de bine, acum într-o lume în miscare si fara timp pentru relaxare. Lumânarile ard, linear se produc în culori variate si esente diferite: vanilie, scortisoara, mosc, lavanda, liliac, brad, mar, portocala, orhidee, cafea, cocos. De la esente fresh, linistite la esente calde si patrunzatoare, lumânarea ofera acele momente de neuitat pentru care merita sa traiesti în fiecare zi.

Pâna în acest moment, în compania bihoreana sunt realizate lumânari din categoriile:
Decorative:
Artistice: Domnisoara Pogany, Poarta Sarutului, Sarutul, Cumintenia Pamântului
Evenimente: Nunta si Botez, Craciun, Paste, 8 Martie, Valentine's Day, etc.
Personalizate:Hoteluri, Companii (cadouri parteneri business)
Istorice: Vlad Tepes
Religioase: Arsenie Boca, Isus Hristos, Fecioara Maria
Menaj:
Lumânari de cult, simple pentru biserica, în 5 dimensuni ca diametru si 4 culori disponibile: alb, galben, rosu si maron-ceara
Lumânari pentru Altar
Lumânari pentru Noaptea de Înviere
Candele: mici, medii, mari cu capac si fara capac

În acelasi timp,compania îsi propune sa creasca interesul oamenilor pentru frumos, traditii si cultura poporului român prin promovarea lumânarilor personalizate cu simboluri românesti: lumânari pictate cu motive traditionale, lumânari decor realizate în acord cu operele unor sculptori celebri, lumânari care vor reproduce alte simboluri reprezentative pentru România.

Patrimoniul cultural al Romaniei poate fi transformat într-o experienta de neuitat odata cu promovarea frumusetilor acestei tari!
Din acest motiv va invitam si pe dumneavoastra sa faceti parte din povestea unica si rafinata a acestei companii. Pentru comenzi: 0728.974.878 sau comenzi@arddor.ro

În concluzie, compania ARDDOR aduce culoare, energie, si autenticitate în viata clientilor sai, sentimente extraordinare, un imbold pentru o viata ce merita a fi traita frumos, momente unice care se transforma în clipe de neuitat alaturi de echipa ARDDOR – soapte de lumina.

Gabi OPREAN

Director Marketing

tel: 0728.974.878

e-mail: marketing@arddor.ro

www.arddor.ro