În data de 3 noiembrie. am dat startul celei de-a treia ediții „Școală Animatorului”. Ne-am rugat împreună, am mâncat împreună și ne-am cunoscut mai bine prin prisma profilului nostru de Instagram, de peste 5 ani.

În cea de a doua zi, ne-am trezit voioși, așa că am mers și i-am mulțumit Bunului Dumnezeu, pentru tot ceea ce ne-a oferit, animând Sfânta Liturghie celebrată de pr. Ștefan Madarasi și pr. Paul Popa. Am continuat cu un mic dejun copios, ne-am energizat printr-un joculeț care ne-a necesitat atenția, iar apoi am început prima sesiune a acestui curs, moderată de Codruța Fernea, secretar general al Acțiunii Catolice din România. A urmat o sesiune de planificare strategică, cu Alexandrina si Vitalie. După prânz, pr. Felix Roca ne-a ajutat să înțelegem cum putem ajunge „Animatori de 5 stele”. Am avut un moment de încărcare spirituală, în timpul Adorației Euharistice. Ziua s-a încheiat cu o serată plină de culoare, animată de Adriana Ianuș, vicepreședinte al sectorului tineri din Acțiunea Catolică din România.

În ultima zi a cursului i-am multumit lui Dumnezeu pentru toate darurile pe care le-am primit în viata noastra în cadrul liturghiei celebrata de Pr. Stefan Madarasi în Baile 1 Mai. Ca orice școală și „școala” noastră s-a încheiat cu o evaluare, formală și informală, urmată de premierea în cadrul căreia participanții au primit diplome.

Aducem pe această cale mulțumirile noastre, ale tinerilor participanți, în primul rând Preasfintitului nostru Episcop Virgil care ne susține, încurajează și veghează la creșterea noastră spirituală, Biroului Pastoral Eparhial pentru laici care ne-a ajutat financiar, formatorilor din cadrul Acțiunii Catolice care au susținut sesiunile de lucru ale cursurilor precum și tuturor celor care au oferit participanților timpul și priceperea pentru organizarea acestui modul.

Vă mulțumim tuturor și-L rugăm pe Dumnezeu să vă răsplătească!