„Dupa primul pas facut în anul care a trecut prin reînfiintarea Reuniunii Mariane, o noua parte din credinciosii Parohiei Greco-Catolice Olosig din Oradea au optat pentru a li se alatura marianistilor mai vechi. Astfel, în Duminica a XXVI-a dupa Rusalii, în urma Sfintei Liturghii celebrate în biserica „Sf. Mucenic Gheorghe”, sub prezidiul Doamnei Ana-Maria Fischer – presedinta Reuniunii Mariane “Mama Întelepciunii” din aceasta parohie si sub îndrumarea parintelui paroh Eduard-Felician Fischer – spiritualul Reuniunii, au fost primiti alti sapte noi membrii care si-au asumat angajamentul fata de Preacurata Fecioara Maria.
Prin ritualul primirii membrilor în Reuniunea Mariana se cere exprimarea adeziunii totale fata de Dumnezeu si Biserica, traind spiritul Evangheliei lui Hristos sub obladuirea Preacuratei. În fata celorlalti marianisti, aceste angajamente au fost public afirmate de noii candidati, dupa care au primit binecuvântarea Preacuratei Fecioare Maria: “Cu blândul Isus, sa Va binecuvânteze Fecioara de sus!”, dupa care le-au fost conferite pe rând insemnele specifice: medalia cu chipul Preacuratei Fecioara Maria, rozarul ca simbol general al rugaciunii mariane si diploma specifica, urmând a fi declarati membrii ordinari cu drepturi si obligatii depline.
Atotputernicul si Bunul Dumnezeu, pentru rugaciunile si prin mijlocirile Preacuratei Fecioare Maria, sa trimita din ceruri bincuvântarea Sa atât peste membrii Reuniunii Mariane “Mama Întelepciunii”, cât si peste toti marianistii de pretutindeni!