Luati toata armura lui Dumnezeu, ca sa va puteti împotrivi în ziua cea rea si sa ramâneti în picioare.

Stati gata, dar, având mijlocul încins cu adevarul, îmbracati cu platosa neprihanirii,

având picioarele încaltate cu râvna Evangheliei pacii.

Pe deasupra tuturor acestora, luati scutul credintei, cu care veti putea stinge toate sagetile arzatoare ale celui rau.

Luati si coiful mântuirii si sabia Spiritului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.

(Ef. 6, 13-17)

Copiii au fost invitati în fiecare zi sa-si construiasca si sa se îmbrace cu armura lui Dumnezeu, pentru ca viata este o lupta împotriva Raului si numai cine este în armata Domnului si îmbracat asa cum ne sugera Sf. Pavel îl poate învinge.
Multumesc tuturor celor care au facut posibila aceasta tabara: Zoli Boldis, profesor de muzica, totdeauna în slujba copiilor si a bisericii, David, alt profesor de muzica, iubitor de copii, Anca Jurjiu, bucatareasa sefa care, împreuna cu d-na Aurica si Lenuta, sub privirea atenta a sorei Maria au reusit sa ne pregateasca o masa mai buna decât la restaurant. Multumesc din inima lui Marcel Jurjiu, Cristi Man, Cristi Laza, tatici generosi, care au pregatit locul taind iarba, asezând mese si scânduri pentru a ne aseza, aspirând mocheta… Mona si Cristi Laza, fara a le spune, s-au implicat oriunde era nevoie: au venit numai la începutul si la sfârsitul taberei, din cauza serviciului, dar daruirea lor a permis ca toate sa se desfasoare în ordine si armonie.
Multumesc animatorilor Maria Chivari, Lavinia, Isabela, care chiar dupa examenele de clasa a VIII-a, au pornit de la Oradea pentru a ne ajuta si în acest an. Lor li s-a alaturat si Evelin din Beius, care, pentru prima data s-a implicat ca animator.
Multumesc parintelui Mada, care ne-a sprijinit, parintelui Iosif, care ne-a asigurat Liturghia în fiecare zi, si credinciosilor din Beius, care au daruit ceea ce au putut, fie alimente, fie bani.

Din impresiile copiilor:
Tabara în care am fost se numeste: Micii luptatori ai Domnului
În aceasta tabara mi-a placut foarte mult ca ne-am rugat seara si dimineata, chiar si înainte de cele 3 mese catre Domnul nostru Isus Hristos.
Mi-a placut ca mi-am facut multi prieteni noi si ca am reusit sa ne întelegem bine între noi.
În fiecare zi noi am facut multe jocuri si ne-am distrat foarte tare.
Noi, acolo în tabara, am facut si o armura care sa ne ajute ca sa învingem raul.
Aceasta armura este formata din: centura adevarului, platosa neprihanirii, scutul credintei, jambierele gata fiind pentru Evanghelia Pacii, coiful mântuirii si sabia, care este cuvântul lui Dumnezeu. Orice crestin trebuie sa poarte aceasta armura. Acest lucru mi-a placut cel mai mult în tabara la care am participat.
A fost o experienta de neuitat pe care as vrea sa o traiesc în fiecare an; as vrea sa le multumesc maicutelor care au avut grija de noi ca totul sa fie minunat.

Marcela Merce