Asociația Caritas Eparhial Oradea a încredințat lucrările de construcție a viitoarei grădinițe firmei SC CEO CONSTRUCT SRL, care a și demarat lucrările.

S-a predat amplasamentul și frontul de lucru și au început excavările pentru fundațiile noii construcții. Timp de două zile s-a excavat, iar vineri, 23 octombrie, s-a adus betonul și s-au realizat fundațiile.

Începând de luni, 26 octombrie, se execută lucrări de montare a cofrajelor pentru realizarea elevațiilor, iar în primăvară se va turna placa de beton.

Toate aceste lucrări sunt posibile cu ajutorul dumneavoastră, a donatorilor, precum și a sponsorilor: firma SC Rivolto SRL ne-a sponsorizat cu fierul beton necesar realizării fundațiilor, în valoare de 6.750 lei.

Vă reamintim că Asociația Caritas Eparhial construiește prima grădiniță, în Cartierul Tineretului, pe str. Caporal Constantin Mușat, cu o valoare estimativă a proiectului de 700.000 euro; grădinița va fi construită conform standardelor europene și va fi una dintre cele mai moderne grădinițe de stat din oraș, cu o suprafață construită de 595 mp; se vor putea înscrie 60 de copii, fără nici o discriminare; grădinița va avea 3 săli de clasă/ dormitoare, vestiar, băi și o sală de mese (masa va fi oferită de CEO Catering); va dispune de o sală multifuncțională – destinația principală fiind sală sport, iar destinația secundară fiind organizarea de evenimente private; un cabinet medical – pentru a monitoriza constant sănătatea copiilor și a cadrelor implicate în procesul educațional.

Puteți dona în continuare pe site-ul asociației noastre sau sponsoriza prin contract de sponsorizare.

Persoana de contact este doamna Ramona Paltin – tel.: 0723 286 336

Vă mulțumim!

Ramona Paltin

Manager strângere de fonduri