„Cu aceasta tematica în minte, noi, membrii Reuniunii Mariane "Nasterea Maicii Domnului" din Bobota, Salaj, am participat în data de 29 iulie a.c., la ziua de exercitii spirituale aleasa pentru încheierea primului an de existenta si activitate.
Am ales ca locatie mânastirea "Sfântul Nicolae" din Sumal, Salaj. Ziua am început-o cu Sfânta Liturghie, pe care am continuat-o apoi cu 2 meditatii, pornind de la textul din Geneza capitolul 4, versetele 3-12, abordând temele specifice acestui pasaj scripturistic: jertfa, invidie, pacea inimii, pacat si constiinta.
Meditatiile au fost tinute de catre egumenul mânastirii, pr. Tarciziu, iar la partea rezervata discutiilor libere, s-a implicat si pr. Severian pentru lamurirea anumitor întrebari.
La finalul zilei, parintii au împartasit cu noi, la solicitarile noastre, cântari religioase specifice traditiei greco-catolice.
Multumim lui Dumnezeu pentru aceasta zi frumoasa si fratilor pentru bunatatea cu care ne-au primit si pentru învataturile împartasite.
Cu blândul Isus sa ne binecuvânteze Fecioara de sus!

marianista,