Dragi preoti,
Dragi credinciosi,
Dragi oameni de buna credinta,

Cu mult entuziasm si cu multa bucurie, va invitam sa participati la Marsul pentru viata care va avea loc si în acest an ca si în alte sute de localitati din întreaga tara si din Republica Moldova, sâmbata 26 martie. La Oradea începând cu ora 11.00 în Parcul 1 Decembrie, ne vom aduna cu mic cu mare, alaturi de pastorii nostri sufletesti si de alti oameni de buna credinta pentru a ne exprima optiunea noastra pentru viata, pentru femeie, pentru familie.
Programul va fi unul accesibil tuturor. De la ora 11.00 vor avea loc discursurile oficialitatilor prezente, iar de la 11.30 se va merge într-un Mars al tacerii spre Maternitatea Oradea, acolo unde se vor rosti rugaciuni, se vor lansa balonase si se vor oferi flori mamelor care aleg viata!
Rugam pe preotii din Oradea, atât din Parohiile Greco-Catolice cât si pe cei ai altor confesiuni sa se alature initiativei noastre, dar mai ales sa invite proprii credinciosi sa participe, lansând aceasta invitatie în toate bisericile din Oradea, duminica 20 martie. Fara sprijinul si fara colaborarea noastra a tuturor nu e posibila realizarea acestui deziderat.
Va multumim si va asteptam pe toti cu drag!

Responsabil cu organizarea Marsului din partea Episcopiei Greco-Catolice, de Oradea