„Copii, tineri, parinti si chiar bunici din Oradea si din alte localitati au avut ocazia sa se distreze frumos, decent, fara tigari si abuz de alcool, într-o atmosfera care i-a facut sa se simta membrii ai unei mari familii. Ca în fiecare an, Centrul „Don Orione” din Oradea a organizat un „Revelion alternativ” la care tinerii sa se poata distra în siguranta, fara excesele care, din pacate, însotesc de multe ori petrecerea de Anul Nou.
Revelionul a început pe 31 decembrie la ora 18, la Biserica „Duminica Tuturor Sfintilor” (Don Orione) din Iosia-Nord, cu Sfânta Liturghie oficiata de preotii Florian Gui, Mihai Fecheta si Ioan Aciu. Dupa Sfânta Liturghie, participantii s-au mutat în sala de festivitati a Liceului „Don Orione”.
Au urmat momente de socializare, muzica, scenete, dansuri cu specificul zonei de provenienta a participantilor. La miezul noptii am participat cu totii la Slujba de „Te Deum” din Catedrala „Sfântul Nicolae”, unde ne-am rugat împreuna cu Preasfintit episcopul nostru Virgil Bercea. La miezul noptii, membrii familiei orionine au ciocnit un pahar de sampanie si au urmarit jocurile de artificii din centrul orasului, apoi s-au întors la Centrul „Don Orione”, unde au continuat distractia cu dansuri pe muzica pop-dance si populara pâna la ora 6 dimineata, când au plecat spre casa.
Multumim Bunului Dumnezeu ca ne-a permis sa fim si la acest Revelion multe persoane, ca am putut sa ne simtim bine, sa ne distram frumos si sa petrecem împreuna cu pastorii nostri si în mod deosebit cu episcopul nostru, P.S. Virgil Bercea, a carui binecuvântare am primit-o pentru Noul An pe care l-am început.