„Cea de-a patra întâlnire ecumenica din cadrul Saptamânii de Rugaciune pentru Unitatea Crestinilor, a avut loc aseara, 20 ianuarie 2011, la Biserica Reformata Olosig.
În prezenta a zeci de credinciosi de toate confesiunile, P.S. Csury István, episcop reformat de Piatra Craiului, a deschis seara de rugaciune, cu un paragraf din Faptele Apostolilor, care face referire chiar la tema din acest an a SRUC: „uniti în învatatura apostolilor în comuniunea fraterna, la frângerea pâinii si în rugaciune” (Fapte 2,42), dupa care a urmat cuvântul reprezentantilor diferitelor confesiuni.
La eveniment au mai fost prezenti: P.S. Virgil Bercea, episcop greco-catolic de Oradea; P.S. Böcskei László, episcop romano-catolic de Oradea, pr. Antoniu Chifor, rector al Seminarului Teologic Greco-Catolic din Oradea si Buzogány István, pastor al Bisericii Unitariene. Corul „Schola Cantorum” al Facultatii de Teologie Greco-Catolica, a interpretat piesele: „Lumina lina” si „Acum slobozeste pe robul Tau, Stapâne!”.
Ultima seara de rugaciune va avea loc duminica, 23 ianuarie 2011, începând cu ora 18.00, la Catedrala Greco-Catolica „Sfântul Nicolae”.