În 26 mai a.c., va fi organizat evenimentul „Marșul Nasului Roșu”, când voluntarii și clovnii Trupa „Prieteni pentru un zâmbet” a Asociației Caritas Eparhial Oradea va porni într-un marș vesel, colorat, vocal și va traversa centrul orașului pentru a atrage atenția, prin acest evenimentul stradal, asupra importanței și utilității activităților ludice pentru copiii și tinerii (dar nu numai pentru ei) aflați în situații dificile. Totodată, se dorește a se atrage atenția, într-un mod inedit, asupra importanței participării întregii comunități la sprijinirea membrilor săi defavorizați.

Avem onoarea să vă invităm la o nouă ediţie a „Marşului Nasului Roşu”, eveniment care face parte din Ziua Nasului Roşu, un eveniment internațional care a luat naştere în 25 decembrie 1985, în Marea Britanie, ca o reacţie a lumii civilizate la problema foametei cu care se confrunta Continentul Negru şi Etiopia în particular.

„Marșul Nasului Roșu” va avea loc, duminică 26 mai 2024, între orele 12.00 – 14.00. Punctul de plecare va fi Piața Unirii (statuia Regele Ferdinand I) – și va continua pe strada RepubliciiMagazinul Crişul.

Organizarea „Marșului Nasului roșu” este o activitate derulată în cadrul proiectului „Voluntarii orădeni iau zâmbetul în serios” realizat cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Oradea.

Vă așteptăm cu drag!

Andreea Ghercă
Coordonator voluntari

Persoană de contact:
Andreea Ghercă: 0727 046 036