Întâlnire pregătitoare on-lin

În contextul actual, având în vedere importanţa menţinerii legăturii cu tinerii din eparhie, cu încurajarea Preasfinţitului Virgil Bercea, Biroul Pastoral a pregătit desfăşurarea unei serii de cateheze on-line în cursul lunii octombrie a acestui an, pentru fiecare protopopiat în parte, prin rotaţie, pe platforma Zoom, începând cu ora 19.00.
Joi, 8 octombrie 2020, a avut loc, tot on-line, întâlnirea pregătitoare a acestor cateheze, dar şi a unui alt eveniment on-line programat a avea loc în data de 18 octombrie 2020, destinat de această dată celor mici, respectiv ,,Un milion de copii se roagă Rozariul” pentru pacea în lume şi pentru unitatea în iubire.
Preasfinţitul Virgil Bercea a mulţumit tuturor pentru participare, reafirmându-şi susţinerea pentru astfel de demersuri, menite să ne ajute pe toţi să stăruim în căutarea Împărăţiei lui Dumnezeu, antrenându-i pe tineri în acest deziderat.
La Întâlnirea Pregătitoare a activităţilor on-line, pe lângă Preasfinţitul Virgil Bercea au participat: părintele vicar cu preoţii Antoniu Chifor, părinţii protopopi, părinţii responsabili cu tineretul din eparhie şi membrii Biroului Pastoral.
Părintele Popa Paul a făcut prezentarea catehezei, amintind obiectivele stabilite iar membrii Biroului Pastoral s-au referit fiecare la secvenţele pe care le vor gestiona, pe parcursul desfășurării evenimentului.
Ramona Dragoş a făcut prezentarea celei de-a doua activităţi on-line: ,,Un milion de copii se roagă Rozariul”, programat să aibă loc în ziua de duminică, 18 octombrie 2020 la ora 16.00, pe platforma Zoom, unde sunt așteptați cu drag copiii din Eparhia de Oradea, alături de îndrumătorii lor.
Link-urile de conectare și parolele vor fi trimise pe mail.
Pentru orice informații suplimentare vă rugăm contactați Biroul Pastoral.

  • Laura Ologu on