Dragi părinți parohi, dragi familii din Eparhia de Oradea,

Soții creștini sunt chipul și asemănarea lui Dumnezeu, un dar prețios al bisericii particulare, iar familia, mica biserică, este chemată să manifeste și să ducă la fiecare om mântuirea în propriul ambient de viață.

În acest sens, Episcopia Română Unită cu Roma Greco – Catolică de Oradea, prin Biroul Pastoral, Departamentul Pastorația Familiei și a Adulților, vă invită la ÎNTÂLNIREA EPARHIALĂ A FAMILIILOR, cu tema „Aș vrea să te iubesc așa cum te iubește Dumnezeu”.

Întâlnirea va avea loc în acest an la Parohia Greco-Catolică Sfânta Treime din Șimleu Silvaniei (Strada Nicolae Bălcescu nr. 16/B), duminică, 3 martie 2019, după următorul program:

09.30 – primirea familiilor
09.50 – procesiune
10.00 – Sf. Liturghie
11.30 – reflecție și dialog pe marginea temei
13.00 – agapă fraternă
14.00 – rugăciune de încheiere

Dorim ca această întâlnire să fie prilej de comuniune și de rugăciune și totodată ocazie de a redescoperi valorile spirituale ale familiei. Cerem de la Domnul pentru familiile creștine harul de a menține privirea mereu îndreptată spre Sfânta Treime pentru a trăi cu credință harul Sacramentului Căsătoriei și de a contempla „Taina aceasta mare” care face din soții creștini semnul și întruparea legăturii care unește pe Cristos-Mirele cu Biserica-Mireasă.

Binecuvântarea Domnului să coboare peste toate familiile creștine din Eparhia de Oradea!

Informații și înscrieri la preoții parohi până la data de 26.02.2019.

Responsabilii întâlnirii sunt Pr. Mihai Tegzeș, coordonatorul Departamentului Familii al Biroului Pastoral Eparhial și Pr. Nicolae Bodea, protopop de Șimleu.

Pr. Mihai Vătămănelu
Vicar General