Site-ul Episcopiei Greco-Catolice de Oradea are un chip nou. Chiar dacă încă este în lucru pentru a fi definitivate detaliile, site-ul vrea să propună cititorilor săi un conţinut complex, prezentat într-o manieră atractivă şi colorată, care să poată fi cuprins dintr-o singură privire.
 
Pagina care deschide site-ul cuprinde întregul meniu. În prim plan apar rulate ultimele articole încărcate, iar în dreapta este un colţ dedicat special refacerii şi restaurării Palatului Episcopal orădean. Cu un click se poate accesa linkul de donaţii în metodă electronică.
 
Celelalte articole de pe prima pagină apar ordonate pe categorii de specialitate. Pot fi urmărite ştiri din actualitatea locală, eparhială, ştiri care privesc, în general, viaţa Bisericii Române Unite, şi, desigur, o secţiune este dedicată actualităţilor religioase sau culturale, chiar sociale cu implicaţii ecleziale, de pe întreg mapamondul. Desigur, pentru un site al unei instituţii, cele mai importante articole vor lua în vizor actualitatea din proximitatea spaţială.
 
Meniul este divers. El deschide acces spre informaţii despre istoricul Eparhiei de Oradea, înşirând toţi arhiereii locului. O secţiune separată este dedicată episcopului eparhial. Aici găsim detalii biografice despre arhiereu, dar şi o arhivă a scrisorilor pastorale. 
 
Rubrica „Instituţii” cuprinde date de contact şi de prezentare a întregului aparat administrativ al Episcopiei. În schimb, celelalte puncte de pe harta site-ului sunt căi de acces spre parteneri media, spre resurse de cateheză şi spre principalele comunicate ale instituţiei.
 
Toate semnalările cât şi propunerile de conţinut pentru site pot fi efectuate la rubrica „Contact”. Astfel putem contribui la lărgirea conţinutului acestui site, o preţioasă resursă pentru promovarea Bisericii noastre locale.