Recital Extraordinar „The Sound of Musical” – Corul de Copii Radio
Locatie: Catedrala Greco-Catolica „Sfântul Nicolae” Oradea
Data: 22 Iunie, ora 17:00

Înfiintat în 1945, Corul de Copii Radio a avut o evolutie spectaculoasa înca de la aparitia sa în peisajul muzical românesc.

Sub îndrumarea dirijorului Voicu Popescu, asistat de pianista Camelia Chitibea, ansamblul exploreaza noi forme de expresie artistica, îndreptându-se preferential catre manifestari conceptuale si de cooperare culturala cum ar fi: Songbridge-Canada, Brundibar-Franta, Les Instants Sacrés-Franta, Amadeus-România, Voci d’Europa-Italia, Adiemus-România si Stralucirile apei în România si Franta.

Vineri, 22 iunie, de la ora 17:00, în Catedrala Greco-Catolica „Sfântul Nicolae”, pentru prima oara în Oradea, Corul de Copii Radio va oferi publicului Recitalul Extraordinar „"The Sound of Musical” – un program alcatuit din cele mai cunoscute si îndragite melodii de musical.

Intrarea este gratuita, în limita locurilor disponibile.

––––––––––––––––––––––––––––––––-
EUROPEAN MUSIC OPEN este un festival organizat de Primaria Municipiului Oradea prin Asociatia pentru promovarea turismului din Oradea si regiune (Visit Oradea), cu sprijinul tenorului Alexandru Badea.

Premiul UCMR pentru management cultural (2017).
Director Artistic: Alexandru Badea.
Director Festival: Mihai Jurca.

Parteneri oficiali: Teatrul Regina Maria, Muzeul Tarii Crisurilor, Episcopia Romano-Catolica Oradea, Muzeul Orasului Oradea – Complex Cultural, Episcopia Greco-Catolica de Oradea si Fundatia de Protejare a Monumentelor Istorice din judetul Bihor (Oradea Heritage).

Sponsor principal: Holcim Romania.
Sprijinit de: MyDeck.

Mai multe detalii legate de Festivalul European Music Open pe www.musicopen.ro