„O asemenea scena probabil nu s-a mai vazut niciodata: un tânar îngenuncheaza si îsi cere iubita în casatorie, chiar în fata Sfântului Parinte, în Sala Clementina a Palatului Apostolic.
Acest lucru a avut loc la audienta Papei cu parlamentarii catolici, iar protagonistul este un parlamentar venezuelean, pe nume Dario Ramirez.
În clipul video publicat de catre National Catholic Register, se poate vedea un Papa Francisc uimit, dar si amuzat de scena.
Pe durata întrevederii, Ramirez i-a spus Papei ca îl asteapta cu bucurie în Panama în anul 2019, cu ocazia Întâlnirii Mondiale a Tineretului. Apoi, i-a cerut o binecuvântare speciala.
De asemenea, Ramirez a afirmat ca iubita sa nu avea nicio idee despre ceea ce va urma: „Credea ca discutam doar despre Venezuela. I-am spus apoi Sfântului Parinte: „Doresc sa va mai cer un singur lucru”. A continuat Ramirez: „Femeia de lânga mine este femeia vietii mele. Am cunoscut-o în Biserica, Dumnezeu a adus-o în viata mea si doresc sa-i propun sa-si continue viata împreuna cu mine. Apoi m-am asezat în genunchi si am cerut-o în casatorie”.
Papa Francisc a spus: „Wow, în fata Papei!”. Si a adaugat, adresându-se lui Maryangel: „Nu spui nimic? Te-a cerut în casatorie, ce zici?”.
Desigur, a spus „da”!, aminteste zâmbind Ramirez, „iar apoi Papa ne-a binecuvântat”.
Înregistrarea poate fi vazuta aici: https://www.youtube.com/watch?v=RmoR33iOkac

Sursa: http://www.e-communio.ro