„Va invitam cu drag la Târgul de obiecte "Goleste-ti podul", care va avea loc sâmbata si duminica în Parcul 1 Decembrie, lânga Statuia Ostasului Român, unde puteti cumpara sau dona obiecte diverse.

Totii banii strânsi vor fi donati Denisei Ciornei, în vârsta de 13 ani, eleva în clasa a VI-a la Liceul Greco-Catolic « Iuliu Maniu ». Aceasta este o tânara sportiva talentata, care ar fi dorit sa devina voleibalista. Din nefericire, ea a fost diagnosticata cu boala STILL si virusul Epstein-Barr. Situatia materiala a parintilor este precara si acestia nu îi pot oferi în continuare decât foarte putin pentru a-si continua tratamentul.

Oradenii care doresc sa o sprijine pe Denisa Ciornei pot sa doneze orice obiect, aflat în stare buna, pâna la data de 5 iunie, la Liceul Greco-Catolic « Iuliu Maniu » Oradea sau direct la târg. Obiectele vor fi vândute în cadrul târgului. De asemenea, se pot oferi si donatii în bani.
Goleste-ti podul, ajut-o pe Denisa!

Proiect finantat prin programul YouthBank Oradea, coordonat de Fundatia Comunitara Oradea în parteneriat cu Asociatia pentru Relatii Comunitare si BRD – Groupe Societe Generale. “

Programul este implementat în Oradea de catre Fundatia Comunitara Oradea, iar la nivel national este coordonat de catre Asociatia pentru Relatii Comunitare. Activitatile YouthBank România sunt incluse în “YouthBank Academy: Solutii durabile pentru implicarea tinerilor în viata comunitatii” – proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro.