„Congregatia Don Orione a organizat, duminica, 19 decembrie, evenimentul caritabil „Craciunul în familia Don Orione”, care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru cei mai nevoiasi, care au nevoie de sprijin din partea comunitatii.
Elevii Centrului Don Orione au pregatit un târg cu vânzare. În curtea scolii au fost amenajate standuri unde invitatii puteau sa cumpere mai multe sortimente de prajituri, mere glazurate, bratari facute manual, banii colectati urmând sa fie folositi în scop caritabil.
În sala festiva a Liceului au fost organizate alte expozitii cu piese din ipsos care reproduceau, în miniatura, personajele scenei biblice, de la cei trei magi la Maria si Iosif, de la magarusi, boi si oi pâna la îngerasi. Lucrari deosebite au fost realizate si din hârtie.
Parintii si cadrele didactice prezente la seara caritabila au fost rasfatati cu un spectacol de muzica si colinde traditionale. Totodata, cei mici au pus în scena o piesa religioasa care amintea de momentul Nasterii Pruncului Isus.