«Iubește și fă ce vrei!» este fraza Sfântului Augustin reiterată de PSS Virgil Bercea, episcop greco-catolic de Oradea, cu a cărui binecuvântare s-a deschis a III-a ediție a Festivalului Enjoy Music 2023, în desfășurare în aceste zile în Băile Felix (31 august – 2 septembrie 2023).

Iubește Adevărul, iubește frumosul, iubește Cuvântul. Copiii dumneavoastră care vor performa în aceste două zile aici, la Băile Felix, iubesc, pentru că dumneavoastră le-ați transmis iubire. Vă mulțumesc!” – le-a spus PS Virgil spectatorilor prezenți joi, 31 august a.c., în piațeta de lângă ștrandul Apollo, la deschiderea oficială a Festivalului Enjoy Music 2023. Festivalul este prezentat de doamna Monica Davidescu, având un juriu alcătuit din artiști cunoscuți din țara noastră – Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Monica Anghel, Ionel Tudor, Ovidiu Anton, Nico, Andrei Tudor – dar și de peste hotar: Marco Brusati (Italia) și Zorica Ninković (Serbia). Artiștii vor evalua prestația celor 100 de participanți la această ediție, copii și tineri din: România, Croația, Italia, Serbia și Republica Moldova.

Mulțumind deopotrivă domnului Cristian Laza, primar al comunei Sânmartin, artiștilor care au venit de la București, părinților și bunicilor pentru că îi susțin pe cei mici, episcopul greco-catolic de Oradea le-a mulțumit copiilor pentru tot ceea ce fac, pentru faptul că se implică în iubire: „Bunul Dumnezeu să vă ocrotească pe toți și Maica Sfântă să vă fie aproape!”.

Organizat de Asociația „Enjoy Music” a Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, în parteneriat cu Primăria Sânmartin, Asociația de Promovare a Turismului în Stațiunile Băile Felix și Băile „1 Mai”, Liceul Tehnologic „Felix” Sânmartin, festivalul se desfășoară în acest an pe parcursul a trei zile și are ca partener media Televiziunea Română.

În prima zi, 31 august a.c., au avut loc probele de concurs pe categoria 4-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani și 11-12 ani. Seara, de la ora 21.00 a fost susținut recitalul Enjoy Music, cu invitați speciali care au urcat pe scena din Băile Felix: Ovidiu Anton, Monica Anghel și Aurelian Temișan.

Festivalul Internațional Enjoy Music Băile Felix 2023 continuă astăzi, 01 septembrie a.c., de la ora 17.30, cu probele de concurs pentru categoriile 13-14 ani, 15-16 ani și 17-19 ani. La ora 20.00 se va desfășura proba de Creație, urmată de prestația pe Grupuri. De la ora 21.00 va susține un nou recital grupul Enjoy Music, iar de la 21.30 vor concerta: Luminița Anghel, Nico, Lil Rose, și Anđela Ninković.

Sâmbătă, 02 septembrie a.c.,  la Hotel Termal se va desfășura un masterclass de prezență scenică, de la ora 10.00. Seara, de la ora 18.00, pe scena amplasată în Băile Felix va avea loc Gala Laureaților celei de a treia ediții a Festivalului Enjoy Music 2023.

Sunteți așteptați cu toții!

Mihaela Caba-Madarasi

     

Mai multe materiale media se găsesc pe paginile de Facebook «Festival International Enjoy Music» și «Enjoy Music».