1. Cristos a înviat!
    Vă mulțumim mult pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi!
    Împreună cu copiii, plecăm recunoscători, mulțumiti și mai bogați sufletește!
    🙏🙏🙏

2. Mulțumim foarte mult pentru zilele minunate de la Oradea! Domnul să vă răsplătească pentru tot ce ne-ați oferit și pentru toată grija pe care ne-ați purtat-o!
Noi (București) suntem in trenul care a plecat la timp și sperăm să ajungă la fel.

3. Etapa Națională a Olimpiadei de religie pentru cultul catolic 2023, a reprezentat pentru mine o nouă experiență minunată, o nouă oportunitate de a călători, de a vizita locuri noi. Prin intermediul acestei Olimpiade, am trăit momente frumoase, deoarece am întâlnit persoane minunate cu care m-am împrietenit și care au dat viață și culoare acestui concurs. Am învățat și ne-am încurajat reciproc, am râs și ne-am distrat împreună. Mă bucur extrem de mult că am avut ocazia să îmi reprezint cu mândrie județul pentru prima oară la o competiție importantă de nivel național și să aflu atâtea informații care m-au ajutat în creșterea mea spirituală. Olimpiada de religie este o oportunitate unică ce le oferă tinerilor posibilitatea de a-l cunoaște mai profund pe Dumnezeu, de a lega prietenii și de a zâmbi din suflet.( Paula- jud.Iași)

4.Oradea este orașul în care arta și frumusețea e la ordinea zilei.
Încă din prima zi petrecută aici am simțit că sunt ca acasa, totul era spectaculos. Eram puțin obosiți din cauza drumului însă, acest lucru nu ne-a împiedicat să ne distrăm și să ne bucurăm de acest loc minunat.

5. Mă bucur că olimpiada a fost ținută aici. M-am simțit bine și am legat noi prietenii.
Oamenii de aici au un suflet mare, frumos si un zâmbet care te face sa te simți bine.

6. Mă bucur ca am aflat o bucățică din istoria acestui oras, iar cu ajutorul ghizilor am aflat lucrurui amuzante dar și interesante despre aceste locuri pline de culoare.
Mulțumim tuturor pt sprijin, bunătatea și gândurile bune.( o tânără din Iași)

6. Lotul din Sălaj a ajuns cu bine acasă. Vă mulțumim pentru că ați făcut din acest eveniment o frumoasă ,, poveste”.

7. Vă mulțumim din suflet pentru efortul și dedicația voastră în pregătirea pentru această olimpiadă care a fost peste așteptările noastre.🙏
Dumnezeu să vă răsplătească!

8.Cristos a înviat!
Și Suceava a ajuns acasă cu bine. Mulțumim pentru tot, totul a fost la superlativ!!! 🙏🤗

9. Pentru mine, olimpiada națională la care am avut bucuria de a participa, reprezintă unul dintre momentele cele mai valoroase din viața mea până în momentul actual. Această experiență a venit însoțită de un bagaj plin cu emoții, stări și sentimente care mi-au umplut cămara cu trăiri unice. În spatele acestei experiențe stau atât lacrimi cât și zâmbete, bucurii dar și tristeți, acceptând această “provocare”, mi-am asumat ceea ce aceasta a adus cu ea. Am obținut datorită acesteia noi valori, fiind inspirată de niște oameni deosebiți : preoți, profesori, colegi, elevi ca și mine ; fiecare în parte m-a motivat și m-a învățat lecții cu o însemnătate neasemuită. Fără îndoiala, aș mai repeta acest capitol din viața mea în nenumărate rânduri, simțind mereu aceeași împlinire.( Gheț Maria- Iași)

10. Olimpiada Națională de Religie, 2023! Mulțumim, Oradea pentru tot și pentru toate!
Această olimpiadă ne-a oferit atât de multe oportunități, din toate punctele de vedere: de a lega noi prietenii, de a cunoaște mai mult bogăția și diversitatea Bisericii Catolice, de a vizita locuri frumoase, cu o istorie de excepție!

11.Mulțumim pentru eforturile deosebite pe care le-ați depus, ca noi să ne simțim bine. Păstrăm un profund sentiment de recunoștință pentru ospitalitate, bunăvoință, generozitate și bucuria pe care ne-ați transmis-o în fiecare împrejurare. Ați făcut ca aceste zile să fie momente frumoase de har, și nu o competiție cu adversari. A fost cu adevărat o experiență frumoasă, pe care o vom povesti prietenilor și părinților, cu mult entuziasm! Cu adevărat, pe lângă premii și diplome, am câștigat o amintire frumoasă cu Oradea și oamenii ei minunați! Drum bun celor care călătoriți și o zi binecuvântată tuturor!
~ grupul din Onești! ~

12. Mă gândesc…mă gândesc…la ce mă gândesc? Unii ar putea răspunde nu ai la ce sa te gândești, totul a trecut. Intr-adevar este adevărat. Dar, totuși ma gândesc cum pe data de 18 ,seara ,am plecat spre Oradea, municipiul care a găzduit anul acesta Olimpiada de religie romano-catolica, etapa naționala și cât de rapid au trecut aceste zile. Vreau sa va spun ca am plecat cu optimism,bucurie , încredere, credința, curaj , speranța și cu…VOI .Voi care ați stat ,mi-ati fost alături chiar și atunci când nu eram bine.Voi care erați încrezători și plini de entuziasm.Voi care ne-ați oferit un sprijin atat din punct de vedere financiar, emoțional cât și spiritual. Voi care ați pregătit, aranjat aceasta olimpiada astfel încât totul sa fie perfect.

13.Vă mulțumesc din inima pentru aceasta experienta de viață, acest loc și aceste persoane cu care am petrecut atâtea zile! (Ianoș Miriam-Antonia, clasa a XI-a- Iași)

14. Elevii de la Blaj… de la Liceul teologic greco – catolic Sf Vasile cel Mare…vă transmit următoarele gânduri și impresii
Cozac Florina – Mi-a placut foarte mult Oradea : oamenii amabili, locuri faine şi arhitectura uimitoare.
Olimpiada în sine a fost o experiență deosebită, fiind prima dată când am participat.
Gazdele ,ghizii carismatici şi restul persoanelor pe care le-am întâlnit precum şi locurile pe care le-am vizitat au fost întru totul excepționale .

15.Hrisca Paul
După pararea mea a fost o experiența unica, foarte plăcută. Orădenii au fost foarte amabili, iar orașul deosebit de curat. Programul a fost unul plăcut, nu exagerat de încărcat. M-a impresionat arhitectura zonei si felul in care, prin vorbele ghidului, aflam fiecare simbolistica a modelelor de pe clădiri.

16.Eu,Ciobanu Isabel din clasa a-IX-a ,mă simt fericită și împlinită. Această aventură a fost de neuitat.A fost plină de ocazii în care am putut să-mi dezvolt cultura, să mă simt mult mai sociabilă ,să mi fac prieteni noi ,să iau parte la noi expediții, să văd locuri frumoase și oameni frumoși. Pe lângă toate acestea, am simțit și emoțiile unui Examen Național ce m-au făcut să fiu puțin stresată și poate ,în primă fază, să nu mă bucur îndeajuns de orașul Oradea.După aflarea rezultatelor,m-am simțit de parcă nu aș mai fi vrut să plec. Dacă ar fi fost să iau ceva din Oradea, aș fi luat fără îndoială Crișul.Trăirea aceasta a rămas în sufletul meu ca o amintire plăcută ,care cu siguranță va fi povestită colegilor și prietenilor. Mulțumesc enorm organizatorilor , doamnei ghid Gabriela Man, o doamnă super drăguță,răbdătoare și dedicată, care a rupt din timpul său prețios , arătându-ne cu mult drag frumusețea orașului.Nu în ultimul rând ,doresc să le mulțumesc și profesorilor coordonatori ce au avut grijă și răbdare cu noi toți, făcându-ne și mai fericiți cu umorul lor .Las în urmă orașul Oradea dar păstrez în inimă oamenii, locurile trăirile.!Multă bucurie!

17.Îți mulțumim Doamne pentru că ne-ai însoțiți cu harul tău în timpul șederii noastre la Oradea, unde am pătruns în profunzimea tainelor iubirii Tale prin intermediul olimpiadei pe care am susținut-o, și, te rugăm, păstrează vie în sufletele noastre învățătura pe care am dobândit-o despre Tine, ca să nu uităm niciodată să îți aducem laudă. Prin Cristos, Domnul Nostru. Amin! Vaszi Petruț, Bacău

18.Cristos a înviat!
Cu entuziasm vă împărtășim câteva gânduri legate de tot ceea ce a însemnat Olimpiada Națională de Religie Catolică pentru noi, cei din Bacău.
După un drum istovitor, am fost cuprinși de lumina și bucuria Oradei, un adevărat centru cultural și istoric al țării noastre. Am fost încă de la început plăcut surprinși de buna organizare a evenimentului și cu siguranță, vom pleca acasă cu un sentiment plăcut, dar și de regret pentru zilele ce au trecut.
Ne-am delectat cu multitudinea de activități din programul realizat și simțim că după aceste zile suntem mai bogați în cunoștințe și har.

19.Nu am ajuns până la stele, sau mai sus de ele, dar am înaintat într-adevăr pe calea noastră pecetluită de Tatăl și ne simțim mai mult decât oricând plini de slava sa.
Căci „Fideli adevărului în iubire, să creștem în toate pentru el, care este capul, Cristos.” (Efeseni 4:15)
Încheiem cu recunoștință pentru toți cei care au făcut posibilă această experiență și ne rugăm Domnului să ne aibă pe toți în grijă.

20.Când am auzit că etapa națională va fi la Oradea, intant mi-am dorit să trec mai departe și să ajung acolo…AM REUȘIT!
Plecarea către Oradea a fost plină de emoții și entuziasm, la fel ca și toate celelalte zile petrecute acolo.
Eu, împreună cu toți prietenii pe care i-am cunoscut , am trait multe momente de neuitat! Ceea ce conteaza este că ne-am simțit minunat atât din punct de vedere fizic (plimbarile, discutiile cu prietenii), cât si psihic (eliberarea de stres dupa aflarea notelor), dar mai ales spiritual (timpul de rugaciune, liturghiile).
Chiar daca momentul plecării din Oradea a fost atât de dureros (nu ne doream, dar totuși a trebuit), ideea revederii parintilor care ne așteaptă acasa cu nerăbdare, gata să ne strângă la piept pe noi, noi învingătorii, ne mai alină din supărare si ne înseninează chipul.
Nu uitati sa fiți recunoscători și să mulțumiți bunului Dumnezeu pentru oamenii frumoși scoși în cale!( Carina din Iași)

21. Cristos a înviat! Experiența trăită la această olimpiadă a fost plină de prezența lui Dumnezeu, de căldura și amabilitatea gazdelor. Sunt recunoscătoare celor care m-au ajutat și călăuzit pentru a gusta aceste profunde emoții cu o mare încărcătură spirituală. Mulțumesc din inimă pentru acest moment unic din viața mea! (Teodora Iacob, Vrancea)