În perioada 19-20 decembrie 2021, Parohia ,,Sfinții Petru și Pavel” din Zalău a avut marea plăcere să primească mai multe grupuri de copii cu colinda, conduși de către surorile Sfintei Inimi a lui Isus din Zalău.

După încheierea Sfintei Liturghii, copiii au fost invitați în față, fiind o surpriză plăcută pentru credincioșii veniți la Sfânta Liturghie, care s-au bucurat de glasurile îngerești ce răsunau din trupurile lor micuțe, care vesteau Nașterea Pruncului din Betleem.

La sfârșitul micului concert de colinde, în biserică a venit chiar Moș Crăciun, care, ,,fiind ghidat de îngerii care învățau frumoasele colinde cântate de copii”, a adus cu sine mai multe cadouri. De prezența celui care-l vestește pe Hristos prin dăruire, s-au bucurat atât cei mici, cât și părinții, bunicii și restul credincioșilor care au participat.

Părintele Paroh Daniel Florin Bertean și Părintele Mărieș Simion au ținut să mulțumească grupului de colindători, care și-au făcut timp să îl vestească pe Hristos în parohia noastră, cu atât de multă bucurie. Doar primind această veste vom putea să-l primim pe Hristos în viața noastră. El vine ca un copil, pentru a-l putea ține în brațe, pentru a-l putea iubi.

Fie ca sărbătorile Crăciunului să îl aducă în viața noastră pe Pruncul din Betleem, care să ne schimbe viața după voia lui Dumnezeu. Să răspundem și noi, asmenea Mariei în fața planului lui Dumnezeu, cu un ,,DA” hotărât, în care să nu încapă îndoială.

Sărbători pline de har și pace! An nou fericit!

 

Alexa Andrei,

Anul III