A devenit o tradiție ca, pe 17 octombrie, de Ziua Internațională pentru Eradicarea Sărăciei să aprindem luminile solidarității cu cei nevoiași. O vom face și în acest an, în seara zilei de 30 octombrie 2020, ora 19.00, chiar dacă, pentru a ne proteja sănătatea, suntem nevoiți să anulăm ieșirea în spațiul public.

Aprindeți o candelă acasă, la fereastră, iar noi vom ilumina Centrul Rezidențial ”Casa Frențiu”, pentru a transmite, simbolic, mesajul că ne pasă de cei aflați în dificultate și că vom continua să fim alături de ei, pentru a-i sprijini.

Aprindeți o candelă și faceți o donație, ca să putem ajuta în condiții de siguranță.

Cu banii strânși din donații vom achiziționa echipamentele care ne vor proteja atât pe noi cât și pe cei care au nevoie de noi.

Vă mulțumim!

Pr. Olimpiu Todorean

Președinte

Donațiile se pot face la următoarea adresă:

https://caritaseparhialoradea.shopia.ro/aprinde-o-candela-si-doneaza

_________________________________________

Acțiunea Un milion de stele este o iniţiativă Caritas ce se desfăşoară, în prezent, în mai multe ţări europene (Germania, Franţa, Belgia, Luxemburg, Elveţia și România), având ca scop încurajarea cetățenilor de a se implica în crearea unei schimbări reale prin voluntariat, prin participarea la colecte și prin accesarea de servicii oferite de structurile de economie socială.