Marţi, 20 octombrie 2020 a fost rândul protopopiatului de Marghita să-şi invite tinerii în mediul on-line, acolo unde s-a dovediti că se poate petrece un timp de calitate, în comuniune, deslușind calea către Dumnezeu.

La eveniment au participat tineri din protopopiatul de Marghita, părintele protopop Chifor Antoniu, părintele Liț Gheorghe, paroh în Marghita, părintele Ghiulai Florin, paroh în localitățile Nădar, Sărsig și Spinuș, părintele Vana Gabriel, paroh în localitatea Cheț, Timoș Bogdănel, responsabilul cu pastoraţia tineretului în protopopiatul de Marghita, membrii ai Biroului Pastoral.

Preasfinţitul Virgil Bercea, traversând o perioadă de încercare, totuși a ținut să fie alături de tineri, participând la eveniment.

Tinerii s-au implicat cu toată deschiderea şi seriozitatea, astfel încât părintele protopop Chifor Antoniu a concluzionat: ,, atmosfera din această seară îmi confirmă faptul că există speranță și sunt optimist în ceea ce privește viitorul”.

Dragi tineri, vă mulţumim tuturor pentru participare şi pentru implicare, mulţumim de-asemenea responsabililor care i-au însoţit  !

În această seară este rândul celor din Zalău  să preia ştafeta întâlnirilor on-line.

Vă vom ţine la curent în continuare.

Ologu Laura

Biroul Pastoral