Reuniunea Mariană

Pentru mine bucuria rugăciunii Sfântului Rozar este un dar primit de la Maica Domnului la Medjugorje în anul 1998. Atunci am simțit dorința fierbinte de a organiza grupe de rugăciune așa cum ne cerea Ea, Mama, dar nu știam cum voi putea eu să fac acest lucru. Abia în 2008, după ce am fost chemat la Radio Maria s-a împlinit această dorință.

Am format o grupă de rugăciune cu doamne de la Mănăstirea Maica Domnului și Catedrala Sfântul Nicolae chiar la sediul Radio Maria, și multe altele cu ascultătorii la programul de rugăciune. Am reușit, cu multă bucurie și iubire să formez grupe de rugăciune cu copii, tineri și familii ce s-au rugat în direct alături de toți ce s-au unit cu noi pe calea undelor. Un mare dar!

Personal, mă rog zilnic  Rozariul zilei la intențiile Sfintei Fecioare Maria vizualizând misterele. Aceasta îmi dă o stare  de liniște, de calm pentru toată ziua simțindu-mă ocrotit. Această liniște și pace încerc să o transmit și ascultătorilor atunci când ne rugăm împreună Rozariul, în direct, la Radio Maria.

În ziua aleasă de noi și închinată Sfintei Fecioare Maria, să ne rugăm cu bucurie, încât cei care ne vor privi să vadă pe fața noastră bucuria și lumina din suflet și să caute și ei această bucurie a rugăciunii.

Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului pentru tot ce-mi dăruiesc în fiecare zi!

Florin Filimon

(7  Octombrie – Fecioara Maria, Regina Sfântului Rozar)