„Un moment important din viata elevilor claselor a VIII -a precum si a Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” a avut loc vineri, 08.06.2018, cu ocazia absolvirii celor patru ani de gimnaziu.

Evenimentul a avut loc în sala festiva a liceului unde, Preasfintia Sa, Virgil Bercea, Episcopul Greco Catolic al Oradiei, a binecuvântat si a felicitat absolventii si profesorii alaturi de familiile si cei apropiati lor.

La festivitate au luat cuvântul: doamna director, Antonia Nica, doamna director adjunct, Rodica Muresan, profesor diriginte al clasei a VIII -a A, Patricia Capris, profesor, Bianca Fernea, înlocuitor al profesorului diriginte- Marius Mic, a clasei a VIII -a B precum si elevi ai claselor a VIII -a si a VII -a.

Au fost premiati elevii cu rezultate deosebite la învatatura, cei care au participat la olimpiade scolare si la activitati extracurriculare. În cadrul festivitatii, elevei Oana Iasmina Sabau din clasa a VIII -a A i s-a înmânat premiul de excelenta pentru ca a avut media 10 si prezenta de 100% la cursuri.

Deosebit si important moment a fost si cel al predarii cheii de catre elevii claselor a VIII-a catre colegii lor mai mici cu un an.

Festivitatea a fost presarata cu câteva momente artistice si s-a încheiat cu acompanierea la pian al absolventilor de catre doamna director, Antonia Nica, profesor de muzica când au intonat traditionalul „La multi ani”, urare menita atât liceului cât si generatiilor viitoare.