„Peste 400 de persoane au participat la traditionala serbare de Pasti, în Familia „Don Orione”, care s-a desfasurat marti, 27 martie, în sala de festivitati a scolii. Împreuna, toti cei prezenti în sala au trait bucuria pascala alaturi de minunatii elevi ai scolii.

Au urcat, pe rând, pe scena, elevii din clasele pregatitoare A si B, precum si cei din clasele I B, a III-a A, a III-a B si a IV-a B, care au prezentat un frumos program artistic, cu tematica pascala, fiind rasplatiti cu îndelungi aplauze.

Evenimentul a avut loc marti, deoarece, de Pasti, elevii vor fi în vacanta si nu toti ar fi avut ocazia sa participe, alaturi de colegi si prieteni, la acest eveniment.

„Serbarea de Pasti este o traditie, de peste zece ani, în Familia „Don Orione”. Pâna acum, evenimentul era organizat duminica, însa, pentru ca se apropie vacanta si, probabil, unii copii vor fi plecati din localitate, am decis sa organizam, acum, aceasta serbare, pentru a sarbatori Sfintele Pasti ca o familie”, ne-a declarat parintele Mihai Fecheta, superiorul Congregatiei „Don Orione” din Oradea.

Frumoasele versuri si cântece, prezentate cu aceasta ocazie, au subliniat semnificatia Pastelui si a jertfei Fiului lui Dumnezeu pentru noi toti, pentru iertarea pacatelor si pentru mântuirea noastra.

Sursa: https://www.crisana.ro