„La presitigioasa editura Autores Cristianos (BAC), a aparut anul trecut Liturghierul bilingv român-spaniol. Abia acum Liturghierul este disponibil si publicului larg, atât on-line cât si în unele librarii din Madrid cât si din Spania.
Editarea Liturghierului a aparut cu binecuvântarea Prea Fericitului Arhiepiscop Major Lucian Muresan si prin acordul Episcopului Julián López Martín, Presedintele Comisiei liturgice a Conferintei Episcopale Spaniole. Editia a fost coordonata de Pr. Bogdan Vasile Buda (Protopop de Madrid) si prin colaborarea: Pr. Calin Bagacian – Preot slujitor în Leon, Pr. Drd. Iosif Dumea – Arhiepiscopia Bucuresilor si Dr. Radu Muresan – Lector Univeristar, Facultatea de Teologie din Oradea.
Aparitia Liturghierului s-a bucurat, de sprijinul financiar primit din partea Conferintei Episcopale Spaniole. Liturghierul în format bilingv, reprezinta un real sprijin pastoral atât pentru, preotii si credinciosii români prezenti în Peninsula, dar în acelasi timp reprezinta si o frumoasa modalitate de a fi cunoscuti de Biserica locala de traditie latina; rugândun-ne împreuna si celebrând Dumnezeiasca Liturghie.
http://bac-editorial.es/obras-liturgicas/1567-liturgikon-la-divina-liturgia-de-san-juan-crisosotomo-de-san-basilio-de-los-dones-presantificados.html