„În Parohia Greco-Catolica „Sfântul Andrei” din Wiener Neustadt s-a celebrat o Sfânta Liturghie festiva cu ocazia hramului.
La Sfântul Altar au concelebrat: Parintele Yuriy Kolasa, vicarul general al vicariatului greco-catolic, Parintele Vasile Lutai, Rector al Misiunii Române Unite cu Roma si paroh de Viena, Parintele Sergiu Dejeu, profesor de religie la Viena si diaconul Felician Vladu. Parintele paroh romano-catolic Karl Pichelbauer a fost si el prezent, primind din partea comunitatii românesti o icoana ca semn de multumire pentru sprijinul acordat.
Întâlnirea a avut si o componenta culturala, s-a vernisat o expozitie de tablouri si s-au lansat câteva carti ale doamnelor: Ionela Flood, Cristina Oprea si Otilia Sârbu. Agapa frateasca ce a urmat a umplut tuturor credinciosilor inimile de bucurie.
Urmatorul eveniment al comunitatii românesti din Austria este întâlnirea anuala a preotilor cu Eminenta Sa Cardinal Schönborn. Ne bucuram ca numarul comunitatilor greco-catolice din Austria a ajuns la 6: Viena, Graz, Wiener Nuestadt, Viena II, Linz si Murau. Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru: http://www.bru-austria.at