„Desi Craciunul a trecut, ecourile lui mai rasuna înca în sufletele membrilor Corului Fiat Lux, care, la împlinirea a 10 ani de existenta, au sustinut, pe 25 decembrie, un concert la Catedrala Sfântul Nicolae.
Acum un deceniu, o mâna de oameni se întâlnea pentru a oferi un scurt recital de colinde. Niciunul dintre cei prezenti atunci nu stia ca acel grup avea sa creasca, transformându-se în ceea ce este astazi: o adevarata familie, o oaza de bucurie si lumina. Asa s-a nascut cel care azi este Corul de Camera Fiat Lux. Pentru a serba cei 10 ani, pe 25 decembrie, la Catedrala Sfântul Nicolae, corul a organizat un concert de exceptie. Programul artistic a fost deschis cu prezentarea unui scurt material care cuprindea cele mai importante evenimente si realizari ale corului, precum si cele mai dragi amintiri pe care membrii lui le-au acumulat de-a lungul concertelor la care au cântat. Piesele alese, îndelung lucrate si slefuite pe parcursul a numeroase ore de repetitie au fost bine primite de public, care a aplaudat plin de vigoare. La concert a participat si episcopul greco-catolic Virgil Bercea.
Seara muzicala s-a încheiat cu multumirea celor din auditoriu pentru prezenta si urari de "Sarbatori Fericite". De asemenea, acesta a fost momentul în care binevoitorii au avut ocazia sa sustina munca depusa de cor, înainte de a-si alege un mar si a se îndrepta catre case, spre a-si petrece seara zilei de Craciun în familie.
"A fost o seara minunata, în care speram ca am reusit sa oferim dragilor nostri invitati o parte din lumina noastra, precum si din magia Craciunului", sustin membrii corului.
Sursa:http://www.crisana.ro