„Craciunul esti tu, atunci când decizi sa te nasti din nou în fiecare zi si lasi sa intre Dumnezeu în inima ta. Bradul de Craciun esti tu atunci când rezisti riguros în fata vânturilor si dificultatilor vietii. Decoratiunile de Craciun esti tu atunci când virtutile tale sunt culorile care împodobesc viata ta. Clopotul de Craciun esti tu atunci când chemi, aduni si încerci sa unesti persoane.

Esti si lumina de Craciun atunci când iluminezi cu viata ta drumul celorlalti cu bunatate, rabdare, bucurie si generozitate. Îngerii de Craciun esti tu atunci când cânti lumii un mesaj de pace, de dreptate si de iubire. Steaua de Craciun esti tu atunci când conduci pe cineva spre întâlnirea cu Domnul. Esti si regii magi atunci când daruiesti mai mult fara sa tii cont cui dai. Muzica de Craciun esti tu când cuceresti armonia înlauntrul tau. Cadoul de Craciun esti tu atunci când esti un adevarat prieten si frate a tuturor fiintelor umane.

Urarile de Craciun esti tu atunci când ierti si restabilesti pacea chiar si atunci când suferi. Cina de Craciun esti tu când saturi de pâine si de speranta pe saracul care sta lânga tine. Tu esti noaptea de Craciun atunci când umil si constient primesti în linistea noptii pe Mântuitorul lumii fara mari zgomote si mari celebrari; tu esti zâmbetul de încredere si sensibilitate în pacea interioara a unui Craciun peren care stabileste împaratia din tine. Un Craciun bun tuturor celor care se aseamana Craciunului.