„În Duminica dupa Nasterea Domnului, copiii din Parohia Sfântul si Marele Mucenic Gheorghe, Poiana Jud. Bihor, au organizat un moment artistic. Ei prin vocile lor inocente, l-au marturisit prin colindele si poeziile lor, pe pruncul Isus care s-a nascut în ieslea cea saraca. Prin colindele pe care le-au cântat si poeziile pe care le-au rostit, atât individual cât si în cor, au anuntat precum magii, pe parintii si bunicii lor: ,,Vi s-a nascut Mântuitorul’’.
În timp ce copiii îl laudau în cântari precum pastorii pe pruncul Isus, pragul capelei a fost calcat de cel mai iubit dintre copii, Mos Craciun, care le-a oferit celor mici ca recompensa pentru jertfa pe care au depus-o, daruri. La sfârsitul serbarii Pr. Paroh Gheorghe Dat, a rostit un cuvânt de învatatura, prin care a scos în evidenta importanta Cuvântul lui Dumnezeu care se întrupeaza din Sfânta Fecioara Maria pentru a restabilii comuniunea care a existat odinioara între Creator si creaturi.
Nu în ultimul rând Parintele paroh, a multumit celor care s-au ostenit ca acesti copii sa primesca o mica atentie din partea Pruncului Isus, prin alte persoane anonime.