„Elevii clasei I A Step by Step de la Liceul Teologic Greco-Catolic Oradea au sarbatorit azi, 3 martie 2010, 100 de zile de scoala. A fost o zi încarcata de emotie si nerabdare pentru ca le-a adus micilor scolari multe surprize si bucurii.
Înca din prima zi de scoala, ei au început sa adune obiecte dorite, la care au adaugat în fiecare zi câte unul, acest obiect reprezentând fiecare zi de scoala. Astazi ei au prezentat pe rând, cu rabdare si curiozitate, propria colectie cu cele 100 de obiecte (pixuri, nasturi, farfurii, baloane, cutii, capace, cartonase cu fotbalisti, etc.). Totodata, si-au confectionat medalioane modelate si pictate cu numarul 100 pe care le-au purtat în aceasta zi.
Mascota clasei, buburuza Trudi, le-a pregatit fiecaruia câte o „provocare” sub forma de întrebare din ceea ce au studiat si învatat copiii pâna în prezent, iar apoi au completat împreuna graficul care oglindeste centrul preferat de învatare dupa primele 100 de zile de scoala.
Doamnele învatatoare, Anamaria Meze si Lia Sipos, împreuna cu parintii, le-au confectionat o poarta a celor 100 de zile , prin care au intrat în sala de clasa. Cei 27 de scolari au fost rasplatiti pentru progresele lor cu diplome si un binemeritat tort aniversar.