„În Liceul Teologic Greco-Catolic s-a desfasurat faza judeteana a concursului de discurs public cu tema „Dreams and fantasies”. Vineri, 18 februarie 2011, începând cu orele 14.00, limba lui Shakespeare s-a auzit pe scena salii festive.
La concurs au participat trei scoli din judet, Grup Scolar Sanitar Vasile Voiculescu, S08 Marghita si Liceul Teologic Greco-Catolic, Oradea.
Juriul format din profesorii Agnes Sipos, Crina Craciun, Adina Radu si pr. Adrian Podar au notat pe cei 28 de elevi participanti, organizati pe doua grupe de vârsta, 8-11 ani si 11-15 ani.
Solemnitatea momentului a fost inaugurata de urarea de bun venit a domnului director al Liceului Greco-Catolic, prof. Andrei Cristea.
Actiunea s-a încheiat în jurul orelor 17.00, când, profesori si elevi, într-una din salile de clasa ale scolii, s-au bucurat de un moment dulce, o gustare pregatita de catre organizatori.
Concluzia noastra, a tuturor, a fost ca acest concurs s-a constituit într-o reusita, care, obligatoriu, trebuie reiterata.
Urmatoarea etapa a concursului, din 4-6 martie, este faza regionala de la Zalau, unde Liceul Greco-Catolic are un reprezentant, eleva Ciolocian Evelyn, clasa a X-a B.