„Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea în tara noastra a avut loc în Aula Magna a Facultatii de Teologie Greco-Catolica din Oradea, vernisajul unei expozitii fotografice. În cadrul acesteia au fost prezentate o serie de fotografii care ilustreaza momente semnificative care au marcat acest eveniment deosebit.
În acelasi timp a fost prezentat si un scurt film despre vizita Sfântului Parinte la Bucuresti. Momentele unice cum ar fi întâlnirea cu Cardinalul Alexandru Todea, precum si cu multimea de credinciosi care l-au întâmpinat cu bucurie au creat o puternica impresie în rândul participantilor la aceasta expozitie. Pe parcursul desfasurarii vernisajului parintele Adrian Podar a facut o scurta referire la viata si activitatea Papei.
Corurile Schola Cantorum a Seminarului Teologic, Corul l’Anunciazione a Colegiului Sfânta Familie dirijate de prof. dr. Radu Muresan si Corul Fiat Lux a Liceului Teologic Greco-Catolic din Oradea, dirijat de prof. Monica Nica au prezentat scurte momente artistice.
De asemenea a fost lansata cartea intitulata “Dumnezeu si omul, o întâlnire mântuitoare”, scrisa de preotul profesor dr. Renzo Lavatori. Cu aceasta ocazie parintele profesor Alexandru Buzalic a facut o scurta prezentare a lucrarii.