Preoții Bisericii Catolice din România –  romano-catolică și greco-catolică – se întâlnesc într-o competiție de fotbal, care se va desfășura anul acesta la Iași, în perioada 29-31 august.

Campioana ultimelor șase ediții este Dieceza romano-catolică de Iași, care este totodată și gazda competiției din acest an.

Echipele care vor participa sunt reprezentate de preoți din: Dieceza romano-catolică de Iași, Dieceza romano-catolică de Timișoara (gazda ultimei ediții a Campionatului European de fotbal în sală),  Arhieparhia romano-catolică de București, Arhieparhia greco-catolică de Alba Iulia și Făgăraș, Eparhia greco-catolică de Oradea Mare, Eparhia greco-catolică de Cluj-Gherla, Eparhia greco-catolică de Maramureș și Eparhia greco-catolică de Lugoj.

Eparhia greco-catolică de Oradea Mare va fi reprezentată la această competiție de Pr. Mihai Terec, Pr. Antoniu Suciu, Pr. Eduard Roman, Pr. Florin Bode, Pr. George Chiș, Pr. Răzvan Remeș, Pr. Simion Terec, Pr. Sabin Cicșa și Pr. Giusepe Ghiurcă.

Campioana din acest an va reprezenta România la Campionatul European de Fotbal în Sală pentru preoți, care va avea loc anul viitor în localitatea Shkoder, din Albania.

Le dorim tuturor zile frumoase, pline de bucurie și împărtășire fraternă exprimată prin sport!

Biroul de Presă