Având în vedere necesitatea urgentă de oferi preoților și cântăreților bisericii noastre un instrument util și uniformizat pentru activitatea liturgică, am considerat oportun să reedităm cartea Apostol, ediția a doua, revizuită. Prima ediție a apărut în 2003.

A doua ediție are o structură mai clară și permite o orientare rapidă, atunci când situația o cere, păstrează textul primei ediții, dar revizuit complet. La sugestia preoților, textul apare pe două coloane pe pagină pentru a se ușura citirea acestuia.

În ediția de față s-au introdus, în fascicul separat, textele pentru zilele aliturgice, din Postul Mare, acolo unde necesitatea pastorală cere săvârșirea Sfintei Liturghii a Sfântului Ioan Gură de Aur.

Ediția de față a fost corectată de: pr. Antoniu Chifor, vicar cu preoții, pr. Anton Cioba, rectorul Seminarului Teologic Greco-Catolic ”Sfinții Trei Ierarhi Vasile, Grigore și Ioan” și pr. Mirel-Mihai Demian.

Reeditarea cărții de cult Apostol s-a făcut sub supravegherea Prea Sfinției Sale Virgil Bercea, Episcop de Oradea.

Cartea Apostol, a doua ediție, are 504 de pagini, format 21×29,5 cm, suport tipar interior hârtie offset import 100 gr. mp, imprimare în două culori la interior, coperta legată în imitație de piele cu folie cu auriu pe coperta 1 și pe cotor, este cusută și are un semn de carte.

Pr. Olimpiu Todorean

Cartea Apostol poate fi achiziționată de la Magazinul de obiecte și cărți bisericești, Oradea, str. Ep. Mihai Pavel nr.4 sau poate fi comandată online pe facebook : Magazin de obiecte și cărți bisericești ”Sfânta Tereza”.

Persoană de contact: Părinte Diacon, Claudiu Boda,

telefon: 0766 379 879; 0744 958 932