Ne bucurăm să trăim şi astăzi o zi senină de primăvară, care încă este marcată de mărturia lui Tibi Uşeriu, pe care Zileos România l-a avut ca şi invitat în cadrul evenimentului internaţional MegaClubul Zileos.

Tibi este unul dintre acei oameni puternici despre care ar trebui să vorbim mai des datorită curajului şi a capacităţii sale impresionante de a se depăşi. El este ultramaratonist, singura persoană din lume, care a câştigat de 3 ori Ultramaratonul Arctic 6633. Având o copilărie dificilă, suferind divorţul părinţilor şi apoi traumele cauzate de situaţia materială precară, Tibi impresionează prin calmul cu care a adus în faţa noastră o mică parte a istoriei vieţii sale.

Sâmbătă nu a fost despre rezultatele uimitoare, ci despre modul în care fricile şi limitele sunt depăşite. Credinţa este totul şi ea se află în tot ceea ce fac eu. În primul rând, încrederea în sine este foarte importantă. Dumnezeu mă ajută să am încredere în mine., spune Tibi Uşeriu.

Am avut parte şi de momente artistice susţinute de Carla Maxim, care a interpretat două melodii la chitară, lucru care a impresionat, din nou, după mărturia lui Tibi, participanţii din celelalte ţării: Canada, Franţa, Elveţia, Liban.

Alături de preasfinţitul nostru Virgil Bercea, care ne-a însoţit pe tot parcursul evenimentului şi de episcopul de Cluj, Claudiu Pop căruia îi mulţumim pentru participare, tinerii participanţi ai MegaClubului Zileos au avut parte de binecuvântarea lui Dumnezeu pentru a înţelege profunzimea mărturiei invitatului nostru.

În curând, va apărea webinarul evenimentului pe pagina de facebook Zileos România, iar dumneavoastră veţi putea viziona ceea ce organizatorii Zileos au pregătit.

Pace şi bine!

Ştefana Goţia, responsabil naţional Zileos România