Ieri, 23.10.2020, grupul Zileos a organizat un club foarte interesant. Sunteţi curioşi să ştiţi despre ce era vorba?

Alex Cristea, unul dintre moderatorii emisiunii, a organizat un joc de cultură generală. Astfel, în primele minute, participanţii au avut ocazia să se distreze şi să îşi dovedească cunoştinţele. Câştigătoarea jocului a fost premiată, iar astfel ea a avut ocazia de a îi adresa o întrebare în direct invitatului nostru special: Mircea Bravo.

Împreuna cu noi au fost tineri din Eparhia de Oradea, din Eparhia de Cluj-Gherla (Beclean) şi din Arhiepiscopia Majoră de Alba Iulia şi Făgăraş din Braşov.

Tema abordată a fost cea a alegerilor, iar întrebările din partea publicului au fost multe, permiţând extinderea ariei discuţiei. Uitaţi câteva întrebări:

  • Cum gestionăm regretul unei alegeri?
  • Pentru a avea succes care crezi că sunt atuurile unui tânăr? Părerea celorlalți contează in luarea deciziilor?
  • Generațiile în formare, copiii și tinerii, implică o legătură de dependență față de ceilalți, dar în mediul online a se exprimă cu foarte multă libertate. Ai un sfat pentru ei?
  • Discernământul este important în alegerile din mediul online?
  • Ai avut momente in care ai vrut să abandonezi? De ce ai continuat?

 

Alături de Ştefana Goţia, moderatoarea, care a purtat dialogul cu Mircea Bravo, tinerii au avut ocazia să primească informaţii utile despre modul în care ei îşi pot consolida încrederea, au aflat modalităţi de gestionare a utilului cu plăcutul.

Părintele Alin Cândea a avut grijă ca mesajul transmis să fie perceput şi din perspectiva spirituală, iar rugăciunea şi meditaţia lui au avut un impact pozitiv asupra tuturor participanţilor.

E greu de rezumat tot acest moment frumos de învăţare şi de aprofundare în câteva rânduri, de aceea vă invităm să urmăriţi grupul Zileos pe facebook, unde va fi postată întâlnirea de ieri – (Zileos Romania) şi pe Instagram (Zileos Romania).

Mulţumim tuturor participanţilor, lui Mircea pentru că a acceptat invitaţia noastră, mulţumim părintelui Alin Cândea pentru frumosul moment de la final şi tuturor acelora care au făcut posibilă această întâlnire. Vă mai aşteptăm şi vă promitem teme la fel de interesante, dacă nu, chiar mai interesante.

Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi!