Cea mai mare mișcare pro-viață la nivel internațional, campania „40 de zile pentru viață”, începe astăzi, 25 septembrie 2019 la Oradea și va dura până în data de 3 noiembrie și vine ca o continuare a „Marșului pentru viață”.

Orădenii se pot aduna zilnic în intervalul orar 09.00 -17.00 în fața Maternității din Oradea (Strada Clujului, nr. 50) pentru a se ruga pentru viață.

Campania 40 de zile pentru viață ne invită la post, rugăciune și veghe pașnică, după învățătura lui Cristos, pentru ca cel mai prețios dar care este viața să rămână neatins, pur, neîntinat. Inițiativa își propune să sensibilizeze societatea și să aducă la cunoștință existența, unicitatea, demnitatea și valoarea fiecărui om, începând din momentul concepției.

La nivelul orașului responsabila Campaniei celor „40 de zile pentru viață” este doamna Gherle Cornelia din partea organizației care oferă consiliere persoanelor în dificultate și solicită sprijin moral și spiritual și doamna Miorița Săteanu.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon: 0749207743.

***

Iniţiativa 40 de zile pentru viaţă vine ca răspuns la numărul de avorturi amenințător de mare și la răspândirea acestui fenomen îngrijorător în ultimii ani. Misiunea campaniei este de a aduce împreună Biserica Universală într-un spirit de unitate timp de 40 de zile, pentru a atrage de la Dumnezeu harul schimbării inimilor și minților dinspre o cultură a morții înspre cea a vieții, punând astfel capăt avorturilor.

Rezultatele în ceea ce priveşte salvarea vieţii sunt măsurabile. Până acum, campanii 40 de zile pentru viaţă au fost organizate în peste 500 de comunităţi, din aproape 40 de ţări. Mai mult de 12.000 de copii au fost declaraţi salvaţi de la avort.