În Oradea, mai exact în Piața Unirii, a poposit pentru câteva zile un autobuz venit din Germania în care orădenii au putut vedea o expoziție de Biblii, în mai multe limbi și forme. Biblia-Cuvântul Domnului, Cel care unește fiecare om indiferent de naționalitate și confesiune.

Autobuzul călătorește în mai multe țări  cum ar fi: Cehia, Polonia, Ungaria, România, iar la Oradea a ajuns la invitația doamnei Judit Vinczéné Pálfi, preot reformat.

Preasfinția Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, a vizitat joi această expoziție la care era prezent și domnul shaliach David Nagy, de la Comunitatea Evreilor Mesianici din Oradea.

Au putut fi văzute mai multe ediții ale Sfintei Scripturi și în mai multe limbi inclusiv japoneză, aramaica siriacă, filipineză, coreană, precum și un facsimil după Biblia lui Martin Luther, de asemenea a putut fi văzută și o copie după Biblie realizată prin nanotehnologie, inventată și dezvoltată de inginerii NASA care a fost trimisă și în spațiu. Scopul acestui traseu prin diferitele țări ale autocarului Bibliei este acela de a dezvolta dialogul inter-religios și ca Mesajul lui Isus să ajungă la câți mai mulți oameni.

La finalul vizitei în autocarul Bibliei, fiecare a putut să-și tipărească pe o bucată de hârtie Palmul 23 în limbile română, germană și maghiară cu o tiparniță de peste 600 de ani.