Un moment de întâlnire în jurul Cuvântului lui Isus: este propunerea Sanctuarului Eparhial Maica Domnului din Oradea, adresată tuturor credincioșilor, pe care îi așteaptă să participe în fiecare joi seara, după Sfânta Liturghie de la ora 18.00. Este vorba de o întâlnire comunitară care are la bază cateheza biblică și este ținută de pr. Mihai Vătămănelu, OMF, Vicar General al  Eparhiei de Oradea. Întrunirea se ține în sala de conferințe a Mănăstirii Franciscane „Maica Domnuluiˮ [str. Spartacus, nr. 33].

Potrivit organizatorilor „se începe cu rugăciuni spontane de invocare a Spiritului Sfânt și se încheie cu rugăciuni de cerere și mulțumire. După prezentarea catehezei există posibilitatea de a împărtăși ecoul primit, prin ceea ce a transmis fiecărui participant Isus prin Cuvântul său, ce anume ne-a atins inima. Fie ca aceste întâlniri să fie rodnice și să ne ajute să creștem în credință!ˮ

Prima întâlnire a avut loc pe 21 februarie a.c., la care toți cei prezenți s-au bucurat de a fi „din nou în prezența lui Isusˮ, mulțumindu-i pentru tot ce ne dăruiește prin Cuvântul său.

Sunt așteptați în fiecare seară de joi a săptămânii toți orădenii și toate asociațiile sau grupurile, care doresc să se hrănească din Cuvântul Domnului și să îl mărturisească în propria viață!