„Întâlnirea Nationala a Tineretului Catolic, gazduita în perioada 25-29 iulie 2018 de Dieceza romano-catolica de Satu Mare, s-a încheiat. Urmatoarea întâlnire va avea loc în anul 2021, în Arhieparhia de Alba Iulia si Fagaras.

Fericire, inimi deschise, entuziasm si efervescenta spirituala sunt caracteristicile care au animat cea de-a XIV-a editie a întâlnirii tinerilor catolici. Frumusetea si consistenta întâlnirilor precedente de la Vizantea, Gheorghe Doja, Faraoani, Blaj, Butea, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Sumuleu-Ciuc, Baia Mare, Iasi si Cluj-Napoca, au continuat anul acesta la evenimentul verii din Biserica Catolica din România care a avut loc la Satu Mare, unde s-a desfasurat cea de-a XIV-a editie a Întâlnirii Nationale a Tineretului Catolic.

Dupa câteva zile de o mare intensitate spirituala, duminica, la finalul Sfintei Liturghii de încheiere a evenimentului, s-a anuntat ca urmatoarea întâlnire a tineretului catolic va avea loc peste trei ani în Arhieparhia de Alba Iulia si Fagaras.

Crucea predata tinerilor veniti din Arhieparhie, însotiti de reprezentantii Biroului Arhieparhiei pentru pastoratia tinerilor si a copiilor, a ajuns în urma cu putin timp în Catedrala „Sfânta Treime” din Blaj.

ACC
Sursa: http://www.e-communio.ro