„Marti 19 iunie, Parohia Greco-Catolica din Bocsa, în colaborare cu surorile Mânastirii „Preasfintei Inimi a lui Isus” din Zalau, a organizat o Seara de Rugaciune speciala, ca si o încununare a novenelor pe care credinciosii din Bocsa le-au tinut în saptamânile precedente, la Sfânta Inima a lui Isus (pe care Biserica Catolica o cinsteste în mod deosebit în aceasta luna) si la Sfântul Anton, ca multumire pentru harurile primite din partea lui Dumnezeu.
Cei care au raspuns chemarii organizatorilor, de a veni la Biserica din Bocsa pentru acest eveniment, au avut parte de câteva ore de har si comuniune spirituala, pe parcursul unui program care a continut, pe lânga Sfânta Liturghie, Sfântul Rozariu de lumina si o ora de Adoratie Euharistica.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta grupului de rugaciune de la Mânastirea surorilor, sora Cornelia a acompaniat cântarile la chitara, parintele Ciprian Robotin a acompaniat la orga, iar parintele Daniel Bertean a rostit meditatiile de la Adoratie.
La finalul rugaciunii, au avut loc si momente de împartasire, prilejuite de degustarea unor bucate traditionale, pregatite cu multa dragoste de gospodinele comunitatii din Bocsa.