Cum nu există Crăciun fără colinde, nici colindele fără colindători, Episcopia Greco-Catolică de Oradea în colaborare cu Asociația Enjoy Music au organizat un maraton al colindelor, în centrele importante ale eparhiei. Pe lângă faptul că au adus un zâmbet în sufletele celor prezenți, colindele au avut și un scop caritabil, donațiile strânse îndreptându-se către anumite cazuri umanitare.

Artiști ca Paula Seling, Aurelian Temișan, dirijorul Andrei Tudor, Ovidiu Lazăr și George Miron sunt doar câteva dintre talentele care au colindat Eparhia de Oradea și au adus bucurie în sufletele tuturor celor care așteptă venirea în lume a Mântuitorului. Pe lângă aceștia, ne-au bucurat auzul și sufletul și alți tineri talentați din Eparhia de Oradea, Asociația Enjoy Music și din alte părți ale țării care, prin prezența lor au făcut ca spiritul Crăciunuuli să ajungă mai repede pe aceste meleaguri.

Astfel, colindul a început în data de 26 noiembrie la Marghita în Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, a continuat la Beiuș, în data de 27 noiembrie, în Biserica Sfinții Trei Ierarhi, la Șimleu Silvaniei în Biserica Sfânta Treime și Zalău, în Biserica Sfânta Familie – 28 noiembrie, periplul încheindu-se la Oradea, în data de 29 noiembrie, în Biserica Sanctuarului Eparhial Maica Domnului.

Prezent la fiecare dintre aceste evenimente, Preasfințitul Virgil, episcopul greco-catolic de Oradea, le-a mulțumit tuturor celor implicați în organizare, în special artiștilor de care îl leagă o prietenie sinceră și profundă.

Le mulțumim și noi din suflet artiștilor și tinerelor talente care, rupându-și din timpul lor, au reușit să ne ofere o secundă de veșnicie, asigurându-i că ceea ce au transmis prin intermediul colindelor, a ajuns acolo unde trebuia: în sufletul fiecărui participant.

Biroul de Presă