„Cu mare bucurie la altarul Sau venim,
Pe Domnul pâinea vietii, în inimi îl primim”

Asa au cântat azi 90 de suflete care au fost gata sa-l primeasca pe Isus Cristos în Sfânta Taina a Împartasaniei pentru prima data. Având parte de un program de pregatire în prealabil, copiii din clasele primare Step by Step A, B si C ale Liceului nostru, alaturi de copiii ce apartin de Catedrala „Sfântul Nicolae”, au avut azi Prima Sfânta Împartasanie Solemna, eveniment marcant în viata spirituala a acestor copii.
Aceasta sarbatoare a fost si una a familiei, prin prisma faptului ca alaturi de acesti copilasi, au fost prezenti parinti, frati, prieteni sau apropiati, care au dorit sa fie partasi la acest moment important din viata lor.
Asa cum amintea si Preasfintia Sa Virgil Bercea în predica, este important sa stim ca Isus este acel prieten care ne asteapta mereu lânga El pregatit fiind sa ne ierte pentru greselile comise.
Atenti, emotionati dar pregatiti, copiii au reusit sa cânte întreaga Sfânta Liturghie, bucurând astfel, cu glasurile lor o biserica întreaga.
Multumim Bunului Dumnezeu care ne-a învrednicit sa ajungem aceasta frumoasa zi. Alese multumiri de adreseaza Conducerii Liceului si Doamnelor Învatatoare pentru tot efortul depus ca organizarea acestui eveniment sa fie asa cum ne-am propus. Nu în ultimul rând le multumim dragilor nostri parinti cateheti, care si-au oferit timpul lor spre a se întâlni cu acesti copii si a-i învata toate cele necesare spre buna întelegere a semnificatiei prezentei sarbatori.

Înregistrarea poate fi vizionata aici: https://www.youtube.com/watch?v=Q1hSJRPI_8g