„Dragii mei, dar mai ales dragi Preotese

Doresc sa împartasesc cu voi, bucuria pe care am trait-o la întâlnirea cu doamnele preotese, unde a fost invitata si celebra Mihaela Tatu, în perioada 19-20 Mai, la Baile 1 Mai, Pensiunea Elim. Înca de la început m-a bucurat aceasta invitatie, dar gândul ca am atâtea lucruri de facut, îmi dadea mereu târcoale. Însa, vocea Mihaelei din interiorul mintii mele nu-mi dadea pace. Ma chema încontinuu … Trebuia sa merg la întâlnire, sa ascult cuvintele ei, care aveau sa se transforme în pietre pretioase, deoarece au atins inimi, au schimbat vieti …
Credeti ca spun cuvinte prea mari? La urmatoarea întâlnire organizata haideti sa o vedeti, sa o ascultati personal, sa simtiti bucuria în inima voastra! Are atât de multe de spus! Despre Mihaela nu este usor sa vorbesti. Ea trebuie ascultata, trebuie vazuta, trebuie savurata … Vocea ei binecuvântata de Dumnezeu, trebuie neaparat auzita! Îti patrunde pâna adânc în suflet! Da, se poate spune: Mihaela este cu adevarat, de 3 ori femeie! Pentru ca-i pasa de oameni, de tara, de biserica, de valorile neamului românesc, de viitorul tinerilor din tara noastra.
În aceste doua zile ne-am hranit din spiritualitatea Mihaelei, din credinta sa puternica, din frumusetea sufleteasca cu care a înzestrat-o Dumnezeu.
Sufletul meu cânta de bucurie! Ce mare har, ce mare bucurie!
Si cum o surpriza nu vine niciodata singura, mare ne-a fost bucuria sa-l avem în mijlocul nostru pe Preasfintitul Episcop Virgil Bercea, care ne-a onorat cu prezenta sa, în prima zi a întâlnirii noastre. Harul lui Dumnezeu s-a revarsat din plin asupra noastra prin tot ce au pregatit Parintele Vicar Antoniu Chifor, împreuna cu doamna preoteasa Teodora Chifor.
Va multumesc pentru aceasta întâlnire binecuvântata si de mare folos pentru cresterea noastra spirituala!