„Sâmbata, 24.03.2018 în Ardud au avut loc Întâlnirea tinerilor din Vicariatul de Carei. Gazda ne-a fost Parintele Vasile Goje împreuna cu comunitatea de credinciosi alaturi de care au fost Parintele Ieromonah Severian Dod, si Parintii Remes Razvan, Hendea Aurel, Marius Crisan, Matei Chiriloaie.
Pr. Ieromonah Severian Dod a tinut la Sfârsitul Liturghie o cateheza tinerilor. Parintele a încercat sa faca lumina în sufletele copiilor vorbindu-le despre Isus care din iubire pentru noi s-a rastignit. Le-a vorbit despre ucenicii pe care i-a ales si i-a îndrumat si pe tineri sa se straduiasca sa fie ucenici cat mai vrednici.
Dupa cateheza tineri au avut ocazia de a vizita Cetatea din Ardud, unde un ghid a încercat sa le redea istoria cetatii pe limba si întelesul tinerilor. Tot în cadrul complexului ei au avut ocazia sa viziteze si tunelurile acesteia.
În cursul zilei animatorii Pintea Vasile si Costea Madalina ajutati de Bogdanel Timos i-au provocat pe copii la joaca. Jocul „batistuta” i-a entuziasmat si pe cei mici dar si pe cei mai mari, spiritul competitiv fiind trait din plin. Dupa ce oboseala s-a acumulat au avut ocazia sa vizioneze filmul care reda viata Sfântului Francis de Assisi. În cele din urma dupa ce s-au terminat activitatile fiecare si-a primit premiul dulce si s-au îndreptat spre casa.

Seminarist anul III