„Duminica, 17 decembrie, un grup de tineri formati prin proiectul „Enjoy Music” au sustinut un concert de colinde în Biserica Greco-Catolica „SfintiiTrei Ierarhi”. Organizatorii acestui concert au fost Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici al Episcopiei de Oradea, Asociatia „Enjoy Music”, alaturi Asociatia „Ave Miriam”, Protopopiatul de Beius si gazda locala, Parohia Beius.
Solistul vocal Ovidiu Lazar, alaturi de bandul „Enjoy Music”, respectiv solista Michelle Pater au încântat auditorul cu frumoase si profunde colinde. Vestea cea buna a Nasterii Mântuitorului nostru Isus Cristos la Viflaim a fost transmis prin voci frumoase si un instrumental armonizat, amintindu-ne de îngeri si pastori cu fluierele lor, martori istorici ai credintei noastre. Concertul intitulat „Tineri pentru tineri”, a fost unul caritabil, vizându-se sustinerea activitatilor pastorale pentru copii si tineri.
Comunitatea locala s-a alaturat acestei vestiri muzicale prin recitalul corului bisericesc „Ioan Busitia”, dirijat de domnul Zoltan Boldis si prin cel al copiilor de la Oratoriul parohial „Colt de Rai” îndrumati de profesoara Carmen Zima.
Gazda locului, parintele Zorel Zima si-a exprimat aprecierea fata de acest proiect prin care Biserica este alaturi de tineri si îi sustine sa-si descopere talentul, bucuria vietii si curajul de a transmite crezul si sentimentul lor crestin. Parafrazând cuvintele regretatului Maiestatea Sa Regele Mihai: „Lumea de mâine nu poate exista fara morala, fara credinta si fara memorie”, parintele a subliniat ca „astfel de evenimente spiritual-muzicale sunt deosebit de importate deoarece lumineaza memoria, reîntarindu-ne credinta pentru a trai dupa o morala învatata de Isus, …totul în iubire si nimic fara Dumnezeu”.
În cadrul acelei seri s-a organizat si un Târg de Craciun, spre bucuria celor care mai doreau sa cumpere mici daruri pentru cei dragi.