3 – 5 noiembrie 2017

Vila Elim (Haieu 117 DJ 59, 417501 Baile 1 Mai)

Asociatia Tineretului Român Unit-A.S.T.R.U. Oradea în parteneriat cu Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici- Oradea (BPEL), doresc sa organizeze itinerariul de formare cu titlul "Scoala Animatorului", pentru tinerii cu vârsta cuprinsa între 16 – 25 ani.
Ne face o deosebita placere sa va invitam la acest program prin care ne propunem sa sprijinim tinerii în cunoasterea si constientizarea importantei misiunii pe care Dumnezeu le-a încredintat-o ca animatori si angajarea lor cu responsabilitate în aceasta misiune, dupa specificul Actiunii Catolice. Credem ca acest itinerariu va ajuta ca tinerii sa devina protagonisti si sa-si asume misiunea pe care o au în cadrul Bisericii, punând propriile talente în valoare si în acest fel vor fi un sprijin real în activitatile parohiilor, protopopiale si eparhiale.
În prima întâlnire a acestui program (31 martie-2 aprilie 2017), participantii au aprofundat urmatoarele teme: misiunea si identitatea animatorului; decalogul animatorului; dinamica grupurilor; metode creative în lucrul cu tinerii, copiii si adultii; iar acum ne vom axa pe: biblioteca de jocuri.
În cadrul programului avem un numar de 35 de locuri disponibile, iar înscrierile se vor face prin intermediul formularului atasat pana în 30 octombrie 2017.
Ne face o deosebita placere sa participati la acest program si va invitam sa va înscrieti prin formularul din link-ul urmator:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjPJblcmkBzUwulvxeUlRbTEr9IaP0dJiof6jsleu_ZGap5A/closedform.