„Flori si emotii la Liceul “Don Orione” din Oradea. Duminica, în curtea institutiei de învatamânt a fost dat startul noului an scolar.
În prezenta, deputatului Florica Chereches, a viceprimarului Florin Birta, a inspectorului Daniela Sopota si a episcopului Virgil Bercea, directorul Liceului, prof. Alexandru Stoica, a salutat parintii, elevii si dascalii prezenti, asigurându-i de respectul si sprijinul conducerii.

„A fi elev la «Don Orione»este o cinste, dar si o responsabilitate: cinstea de a fi printre cei buni si responsabilitatea de a fi la înaltimea exigentelor si de a duce mai departe bunul nume al scolii noastre. Nu ma îndoiesc ca veti face acest lucru, asa cum au reusit si multi dintre parinti, fosti elevi ai Liceului «Don Orione»”, si-a început prof. Alexandru Stoica discursul.deschidere-an-scolar-don-orione-oradea-19

Acesta a aratat auditoriului ca profesorii institutiei de învatamânt si-ar dori ca, la finalul scolarizarii elevilor în aceasta institutie, fiecare dintre acestia sa poata pleca înarmat pentru viata cu un bagaj de cunostinte, cu amintiri frumoase, relatii de prietenie pentru o viata, cu repere morale solide.

„Nu uitati ca educatia autentica se bazeaza pe toleranta, respect, responsabilitate si bun simt ca valori fundamentale”, a mai punctat Alexandru Stoica.
Sursa: http://www.bihon.ro