„În Biserica Greco – Catolica „Sfânta Treime” din Nufarul, se desfasoara activitati saptâmânale, în zilele de Sambata si Luni la care participa, cu mult interes, numerosi credinciosii din diverse lacasuri de cult si diferite confesiuni pentru a socializa cu membrii comunitatii care frecventeaza Biserica „Sfânta Treime” din Nufarul.
Evenimentul care se va desfasura la sfârsit de saptamâna, respectiv, Sâmbata, 27 Mai 2017 orele 16.30, va fi marcat de prezenta prestigiosilor interpreti instrumentali, Malita Lucian – vioara si Thurzo Alexandru – viola pentru a interpreta piesele: „Ave Maria” – Charles Gounod, „Ave Maria” de Franz Schubert, „Canto ammoroso” de G. B. Sammartini, „Serenada” de Franz Schubert, „Siciliana”de Pietro Domineco Paradisi si „Serenada” de Giovanni Martini”.
Un grup de credinciosi au initiat o serie de activitati de informatii, de educatie civica, activitati culturale, activitati destinate copiilor si tinerilor.
Luni, 29 Mai 2017, orele 18.00 tot la Parohia Greco Catolica „Sfânta Treime” participatii vor asculta expunerea „MAME DE ÎNGERI” care va fi prezentata de ing. SATEANU MIORITA si va fi urmata de psihodrama creata de psiholog dr. ALIN CRETU. Tematica este o continuare a actiunii „Marsul pentru viata” având în vedere ca în ziua de 31 Mai ne aducem aminte de copii nenascuti, nevinovati, care au devenit îngerasii cerului.
Va invitam sa participati la aceste activitati!